UE Stoc WalkingPad R1 PRO 2 in 1 banda de Alergare Pliabila Depozitare în poziție Verticală Interioară Exercițiu de Fitness APP de Control Cu Balustrada Acasă Card

Produs nou

1 Produse

In stoc

3 005.89lei

-30%

4 356.34lei

Distribuiti

Informatii

UE Stoc WalkingPad R1 PRO 2 in 1 banda de Alergare Pliabila Depozitare în poziție Verticală Interioară Exercițiu de Fitness APP de Control Cu Balustrada Acasă Card

Informații Despre Produs

Numele Produsului: WalkingPad R1Pro Dimensiune: 1460*720*900mm Net Greutate: 33 kg/72.7 lbs Utilă maximă de: 110kg/242lbs Viteza maximă de: 10 km/h 6.5 km / h Modul Sport:Mers/Alergare Mâner: DA Cheie de siguranță:DA Dual Pliere Mechnism:DA Mâner reglabil:DA

Limita de viteză de Incepatori

Misiunea noastră este de a permite utilizatorilor noștri și întreaga familie se simt în largul lor atunci când mersul pe jos.Am repetat verificate de fiecare detaliu, astfel încât fiecare utilizator poate obține rapid familiarizat cu ea, făcându-l mai ușor și mai sigur de a utiliza R1.

Model De Utilitate, Brevete De A Debloca Noi Posibilități

Patentat "dublu ori" tehnologia de platforma, stimulează mai multe posibilități de depozitare.La KingSmith R1 are o patentat "dublu ori" o tehnologie care permite exercitarea platforma să fie îndoite la 180 de grade, au redus foarte mult spațiu de stocare, și poate fi ușor stocate, chiar și în spații mici.

Ușor să se Mute Doar Ca O Bagaje

R1 este conceput cu subtile balustradă și roată, care face de stocare mult mai ușor și mai ușor de manevrat.

Păstrate în poziție Verticală -mai Mic, mai subțire și mai cu economie de spațiu

R1 Pro este capabil de a fi pus în poziție verticală.Masina este subțire la 15 cm, mai mult de 0,2 metri metre.By folosind roți în partea de jos,acesta poate fi depozitat în spațiul îngust la domiciliu ---- salvarea mult loc pentru alte lucruri.

Design strălucitor-nu Pot să Aștept să-L Văd O Dată Mai mult

R1 Pro vine cu KingSmith stil de design.Motorul cameră și pista este pe deplin combinate,ceea ce face ca pista să dobândească un stil de sport de mult ca o piesa.

Luminozitate mare Lumina emit LED-uri cu Panou

Panoul este realizat din rafinat IML tehnologia de fabricație, care oferă un produs puternic textura.Acesta este complet integrat cu matrice de LED-uri lampa de margele.Utilizatorii pot obține date clare de afișare sub lumina puternică a soarelui și lumina slabă.

Subtil Design-Mod Dual Aparat De Fitness

R1 procese distincte de design.e normală de utilizare este o banda de alergat,săli de necesitatea de funcționare de zi cu zi.Atunci când balustrada este pus jos,se transformă într-o mai mult spațiu de economisire walkingpad,potrivit pentru utilizare diferite.

Nou Mod De Lucru-Spune NU"așezat"

Punerea balustrada jos,veți intra în riglă modul.Muta sub birou,vă va îmbunătăți starea dumneavoastră de lucru.

Înapoi la Funcționare

Ridicarea balustrada de sus,puteți începe să utilizați modul de funcționare, de care limita de viteza este de 10 km/h,numai de sprijin de control de la distanță în modul M.

Pot Fi Utilizate de Către Fiecare Membru al Familiei-a Lua Rândul său, a Mers pe jos de zi cu Zi

Pune pe balustrada,atunci puteți folosi modul de mers pe jos.Limita de viteză de mers pe jos de modul este de 6 km/h,două modul sport ---M&Un modul---sunt disponibile,care va satisface mersul pe jos într-o familie.

Îmbunătățită Motor Fără Perii

R1 Pro este echipat cu un nou motor fără perii.Motorul fără perii este mai în măsură să dețină în jos de zgomot în timp ce lucrează afară și de a îmbunătăți sarcină maximă din banda de alergat.Și prin funcționarea timp de testare,durata acesteia și stabilitatea au fost imbunatatite.

Integrat Cadru Din Aluminiu-De Mers Pe Jos Și A Alerga Liber

R1 Pro are o turnat din aliaj de aluminiu corpul principal,cu atât stabilitatea și durata au fost îmbunătățite,ceea ce îl face mai durabil și firma cu design mai subtire.

Confortabil Platforma De Alergare-Derivat Din Stratul De Preferință

Banda de alergat platforma este frecvent folosit de poziția, de aceea vom folosi de înaltă densitate mdf pentru a asigura o calitate excelentă; EVA amortizare strat cu textura confortabil; strat neted cu coeficient de frecare redus; rezistent la uzura si anti-alunecare centura de funcționare.

Ascunse De Telefon/ Tablet Suport

Am proiectat un slot dedicat pentru telefon și tabletă pe mâner, astfel încât să puteți rămâne întotdeauna distra și conectat.

Clip de siguranță și Mâner

Trei Moduri - Ușor De Control

Controlabil Prin Viteza de Mers pe jos -Ușor de a Schimba Viteza

Senzorii de presiune încorporat în baza monitoriza de mișcare a utilizatorului zona în timp real,și de a răspunde rapid la utilizator se schimbă intenția, instantaneu regla viteza,acesta e disponibil numai în modul de mers pe jos.

Subtile de Control de la Distanță - Ușor pentru a Prinde

Etichete: se potrivesc dota, pro electric banda de alergat, banda de alergat lemn curbat, banda de alergat xiaomi walkingpad a1, meikaup, treadmil, pad de mers pe jos, powace, mers pe banda de alergare pliabila, mare banda de alergat.

Fisa tehnica

Putere De Conducere electric
Modul Sport Mers/Alergare
Ori Da
Dimensiune 1460*720*900mm
Funcționare, Mersul pe jos 2in1 Depozitare în poziție Verticală Cu Balustradă Verticală
Cerere Acasă Folosesc Banda De Alergat
Numărul De Model WalkingPad R1 Pro
Origine NC(de Origine)
Numele produsului WalkingPad R1 Pro
Mers/Alergare Biroul De Acasă Xiaomi Comun De A Crea
Funcția Multifunctional
Rata De Inima Test fără
Certificare CE

Recenzii

Scrie o recenzie

UE Stoc WalkingPad R1 PRO 2 in 1 banda de Alergare Pliabila Depozitare în poziție Verticală Interioară Exercițiu de Fitness APP de Control Cu Balustrada Acasă Card

UE Stoc WalkingPad R1 PRO 2 in 1 banda de Alergare Pliabila Depozitare în poziție Verticală Interioară Exercițiu de Fitness APP de Control Cu Balustrada Acasă Card

Produse similare: