Echipa Logos

Suntem o echipă de terapeuți cu o bogată experiență în domeniul terapiei tulburărilor de limbaj și comunicare care utilizează și promovează cele mai noi materiale, metode și tehnici specifice de prevenire, diagnosticare și intervenție în domeniu.

Abordarea interdisciplinară, eclectic-integratoare pe care echipa o propune reprezintă atuurile care ne recomandă beneficiarilor noștri.

Despre terapeuți

Carolina Bodea Haţegan este fondator al Centrului Logos CBH-Centrul de Servicii Integrate pentru Educarea Limbajului, conf. univ. dr. la Departamentul de Psihopedagogie Specială, UBB, Cluj președintă a Asociației Specialiștilor în Terapia Tulburărilor de Limbaj din România-ASTTLR. Autoare a peste 50 de materiale de specialitate, articole, capitole în cărți și volume cu abordare focalizată în sfera tulburărilor de limbaj și comunicare, a logopediei. Dintre volumele de specialitate menționăm volumul cel mai recent „Logopedia. Terapia Tulburărilor de limbaj-Structuri Deschise”, volum apărut la Editura Trei, în anul 2016. Din anul 2015 este fondatorul singurei reviste de specialitate logopedică din țară-Revista Română de Terapia Tulburărilor de Limbaj și Comunicare-RRTTLC, cu vizibilitate internațională. Interesul major în domeniul tulburărilor de limbaj și comunicare este organizarea de programe de prevenție și intervenție timpurie, atât în sfera tulburărilor limbajului oral, cât și în sfera tulburărilor limbajului scris-citit, programe menite să asigure dezvoltarea cât mai naturală, firească a copiilor.

 

Raluca TRIFU este fondator LogosTech și terapeut de limbaj în cadrul Centrului Logos CBH-Centrul de Servicii Integrate pentru Educarea Limbajului si Logosrim CSEL, cadru didactic al Disciplinei Psihologie Medicală a UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, cadru didactic asociat la Departamentul de Psihopedagogie Specială, UBB, Cluj. Activează ca editor executiv al Revistei Române de Terapia Tulburărilor de Limbaj și Comunicare – RRTTLC. Este dublu licențiată în Științele Informării și Psihopedagogie Specială, absolventă a programului masteral Terapia Limbajului și Audiologie Educațională a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca și deține titlul științific de Doctor în medicină acordat de UMF Cluj-Napoca. Este membru fondator a Asociației Specialiștilor în Terapia Tulburărilor de Limbaj din România-ASTTLR și are experiență semnificativă în domeniul logopedic, în sfera tulburărilor limbajului oral: întârziere în dezvoltarea limbajului, dislalie, rinolalie, dizartrie, afazie, participând la numeroase programe de formare atât în țară, cât și în străinătate.